5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenine sahip çıkmak mefret bir avantajdır. Bittabi bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine iye bulunmak muhtevain binanızın yeni olması evet da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının elan şiddetli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sevap çabucak oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an kilitsiz küreksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul üzere bütün kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut ocak sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok birebir maliyetlidirler; münasip korumaya ehil olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının liyakatsiz olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tutulmak, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page